August 21, 2017, 10:48:34 AM

Author Topic: My spellbook builder  (Read 42722 times)

TonyGullotti

  • Administrator
  • New Mage
  • *****
  • Posts: 15
  • Banana Stickers 0
  • Sales & Marketing
    • View Profile
    • Arcane Wonders
Re: My spellbook builder
« Reply #195 on: July 13, 2017, 07:08:26 AM »
Grga,

Can you please send me an email: tonygullotti AT arcanewonders.com

I'd like to continue discussion about getting you the card images in advance and listing your spellbook builder as a resource on the new Arcane Wonders website that is being built right now.
  • Favourite Mage: Malakai Priest
"You can tell if a place is civilized by whether they ride their unicorns or cook them up." -- Arhnoot, Blood Wave Warlord

grga.curkovic

  • Jr. Mage
  • **
  • Posts: 98
  • Banana Stickers 0
    • View Profile
Re: My spellbook builder
« Reply #196 on: July 20, 2017, 05:22:00 AM »
Sent you an email a week ago, did you get it?

VictorE

  • New Mage
  • *
  • Posts: 7
  • Banana Stickers 0
    • View Profile
Re: My spellbook builder
« Reply #197 on: July 23, 2017, 04:54:05 PM »
I'm still a little new to mage wars, but found this to be extremely useful. Just bought a new computer, and on the new one, whenever I click + or - the number of cards resets to zero. I'm using Chrome in Windows 10. Any ideas of how I can get it to work again?

Thank you,

grga.curkovic

  • Jr. Mage
  • **
  • Posts: 98
  • Banana Stickers 0
    • View Profile
Re: My spellbook builder
« Reply #198 on: July 24, 2017, 02:05:32 AM »
VictorE that's an interesting bug. I'll try to reproduce it later today and will either fix it or have additional questions :)

VictorE

  • New Mage
  • *
  • Posts: 7
  • Banana Stickers 0
    • View Profile
Re: My spellbook builder
« Reply #199 on: July 24, 2017, 10:02:14 PM »
I've looked over every setting I can think of on the two computers and can't find what is different. One is just a newer version of the same dell computer. It still works fine on the old computer. The arcane wonders spell book builder works on both computers, but no offense intended to them, I prefer yours. If I figure out what setting or software is causing the issue, I'll post it. Neither is running any plugins to the chrome browser. Both are running the exact same chrome version 59.0.3071.115 64 bit. Other scripts (such as this forum) are working fine. Both are personal computers, so no blocked software or anything like that. All I can think of trying at this point is to reinstall it. I'm going to do that now. If it works, I'll post.

VictorE

  • New Mage
  • *
  • Posts: 7
  • Banana Stickers 0
    • View Profile
Re: My spellbook builder
« Reply #200 on: July 24, 2017, 10:18:52 PM »
Uninstalled chrome, restarted, reinstalled chrome, now it works.  If cars were computers there would be a service station every block.